SAMSUN / VEZİRKÖPRÜ - Kabalı Ortaokulu

Ekm

13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü kapsamında Afete Hazırlık Kulübü kulüp danışman öğretmeni Umut PALA'nın hazırlamış olduğu sunum öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleşti.Sunumda afet öncesinde,afet sırasında ve afet sonrasında yapılması gerekenler anlatıldı.Ardından öğrenci ve personelin katılımıyla bir deprem tatbikatı gerçekleştirildi.

Ekm

Kabalı Ortaokulu öğrencileri sayın valinin olurlarıyla ve Büyükşehir Belediye Başkanlığının projesi kapsamında bulundukları şehri keşfetmeye,tanımaya ve farketmeye başladılar.Gezide Samsunum 1 Gemisinde öğle yemeğinin ardından 19 Mayıs Üniversitesi kampüsünde bulunan Planetaryumu ziyeret ettiler.Öğrencilerimiz Samsunu'un simgesi olan Bandırma Vapuru'nu gezdiler ve tarihi yerinde gözlemlediler.Akşam yemeğinin ardından geziyi tamamladılar.

Ekm

Okulumuzda 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Milli Birlik Günü kapsamında öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımıyla bir program gerçekleşti.Milletimizin azmi ve kararlılığıyla  ve demokrasinin gücüyle milletimiz o zorlu günleri aşmış,ülkemizi yine aydınlık günlere kavuşturmuştur. Programımızda Ömer HALİSDEMİR ve diğer şehitlerimiz saygıyla anılmıştır.

Eyl

Kabalı Ortaokulunda öğrenci ve öğretmenlerin de katılımıyla İlköğretim Haftası büyük bir coşkuyla kutlanmıştır.Yeni Eğitim Öğretim yılı öğrencilerimizin temsilen ilk zili çalmasıyla başlamıştır. Programı düzenleyen Sınıf Öğretmeni Mukadder YILMAZ'a ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

Mrt

Uzakta olsak da gönüllerimizin bir olduğu, her fırsatta okulumuza yardımını esirgemeyen kardeş okulumuz İlkadım Mithat Paşa Anadolu Lisesi bu sene de Vezirköprüdeki kardeşini unutmadı ve salgın koşullarına rağmen yardımlarını okulumuza ulaştırdı.Yardımların toplanması ve hazırlanması sürecinde emeği geçen İlkadım Mithat Paşa Anadolu Lisesi  Okul Müdürü, Müdür Yardımcısı, Öğretmen ve Öğrencilerine;yardımların getirilmesi konusunda emek veren ve okulumuza ulaşmasını sağlayan Fen Bilimleri Öğretmenimiz Yunus ERİŞGİN' e teşekkür ederiz. İyi ki varsınız.

Mrt

18 Mart 1915'te askerlerimizin bir günlük öğünü olan üzüm hoşafı ve bir dilim ekmeği 106 yıl sonra öğrencilerimizle Maske-Mesafe-Temizlik kurallarına uygun şikilde paylaştık.18 Mart Çanakkale Zaferimiz kutlu olsun. Bize bu cennet vatanı bırakan aziz şehitlerimizin ruhu şad olsun.