SAMSUN / VEZİRKÖPRÜ - Kabalı Ortaokulu

Ekm

Samsun Büyükşehir Belediyesinin ve Samsun Valiliğinin katkılarıyla Kabalı Ortaokulu öğrencileri 'Samsun'Keşfet,Şehrini Farket.' sloganıyla Samsun'a çıkarma yaptı.Ladik Ambarköyde kahvaltının ardından Samsunum 1 gemisinde öğle yemeği yenildi.Tütün İskelesi,Gazi Müzesi,Onur Anıtı öğrencilerimiz tarafından ziyaret edildi.Öğrenciler,emegi geçen tüm kişi,kurum ve kuruluşlara teşekkürlerini ilettiler.

Ekm

Kabalı Ortaokulunda 23 Nisan coşkuyla kutlandı.Okul Müdürü Emre DAĞDELEN tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşmalarının ardından şiirler okundu,tiyatro oyunu sergilendi.Program sınıflarımızın dans gösterileriyle şenlendi.Sınıflararası Halat çekme,Yumurta ve Çuval Yarışı,Top Taşıma ve Sandalye Kapmaca gibi çeşitli yarışmalar yapıldı.Kazanan Öğrenciler ödüllendirildi.23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programımıza ilgi büyüktü.

May

Kabalı Ortaokulu öğrencilerinin katılımı ve okul müdürünün katkılarıyla geleceğe nefes oluyoruz.Okulumuz bahçesine Çınar,Çam,Söğüt ağaçları dikilmiştir.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası olması sebebiyle ülke genelinde eş zamanlı yapılan Tahliye Tatbikatı okulumuzda öğrenci,öğretmen ve personelin katılımıyla gerçekleşmiştir.Bireylerin deprem öncesinde deprem sırasında ve deprem sonrasında nasıl hareket edeceği konusunda öğrencilere videolu bilgilendirme yapılmıştır.Tatbikat okulumuzda vukuatsız bir şekilde tamamlanmıştır.

Mrt

Okulumuz Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenimiz Mustafa CENGİZ ve öğrencilerimizin üstün gayret ve çabalarıyla Kız ve Erkek Futsal kategorisinde İlçe Spor müsabakalarına katılmıştır.Öğrencilerimiz rakipleyle dostça ve centilmenlik çerçevesinde mücadele etmiştir.Emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenimize teşekkür eder balşarılarının devamını dilerim.

Kas

Bugün Mustafa Kemal ATATÜRK'ün aramızdan ayrılışının 83. yıldönümü.Atamızı saygı,minnet ve rahmetle anıyoruz.

Kas

29 Ekim – 4 Kasım tarihleri arasında Türkiye genelinde bulunan okullarda Kızılay haftası kutlanmaktadır.Okulumuz Kızılay ve Kan Bağışı Kulubünün katkılarıyla Kızılay Haftası kutlanmış ve pano hazırlanmıştır.

Kas

Okulumuz Afete Hazırlık Kulübü öğrencileri danışman öğretmenleri Umut PALA ile birlikte yangın söndürme tüpü kullanımını ve detaylarını öğrendiler.

Kas

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ile birlikte büyük Türk ulusunun kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'nin 98. yıl dönümü heyecanını ve gururunu yaşamaktayız.29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.

OKULUMA GÜVENLE GİDİYORUM.

Okulumuza taşımayla ulaşan öğrencilerimizin kullandığı servisler İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Şube ekiplerimiz tarafından denetlendi. Yapılan denetimlerde olumsuz herhangi bir durumla karşılaşılmadı. Şoförlerimize bu süreçte rehberlik edildi.

Ekm

Milli Eğitim Bakalnlığı Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğünün Bakanlığımıza bağlı okul ve kurumlarda, Covid-19 salgın sürecinden kaynaklı ortaya çıkan geçmiş öğrenme kayıplarının tespit edilerek değerlendirilmesi amacıyla 81 ilde aynı anda gerçekleşen Kazanım Değerlendirme Uygulamaları okulumuzda sorunsuz bir şekilde gerçekleşmiştir.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı hazırlıklarımız okulumuz görevli öğretmen ve öğrencilerimizin katılımlarıyla devam ediyor.

Ekm

Okulumuzda Sosyal Kulüp Çalışmaları kapsamında kulüp toplantıları,pano çalışmaları,tatbikatlar yapılmaktadır.

Ekm

Okulumuzda Mevlid-i Nebi Haftası kapsamında Peygamber Efendimiz HZ. Muhammed'i anmak adına şiirler okundu.

Ekm

Okulumuzda Ekim ayı Değerler Eğitimi kapsamında pano ve video gösterim çalışması yapılmıştır.Öğrencilerimiz sorumluluk ve görevlerini bu sayede tekrar etmiş olup ve bu çalışma okulumzda bir farkındalık yaratmıştır. Çalışmayı yürüten Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimize teşekkür ederiz.