SAMSUN / VEZİRKÖPRÜ - Kabalı Ortaokulu

Nis

23 NİSAN KABALI ORTAOKUKUNDA COŞKUYLA KUTLANDI. PROGRAMIMIZDA ŞİİRLER, TİYATRO GÖSTERİLERİ, DANS GÖSTERİLERİ VE ÇEŞİTLİ YARIŞMALAR YER ALDI.

Nis

Çanakkale Zaferi, dünya tarihinde bir dönüm noktası olmuş, tarihin akışı üzerinde Türk Ulusu, belirleyici bir rol oynamıştır. Millet olma bilincinin tohumlarının atılarak, Kurtuluş Savaşı'nınkazanılmasına zemin hazırlayan, bir prestij ve azmin mücadelesidir. Bu kutlu mücadelenin 108 yıldönümü okulumuzda çeşitli etkinliklerle anıldı.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşımızın kabül günü kapsamında Okulumuzda İstiklal Marşı güzel okuma yarışması düzenlendi. Nurbanu ALBAYRAK isimli öğrencimiz birinci oldu.

Okulumuzda karne heyecanı...

Mrt

24 Kasım Öğretmeler Günü öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımıyla coşkuyla kutlandı.

Mrt

10 Kasım Atatürk'ü anma programomuzdan kareler.

Mrt

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Ekm

Okulumuz öğrencileri kısmi güneş tutulmasını gözlemledi.Fen Bilimleri öğretmeni tam tutulma ve kısmi tutulma hakkında bilgi verdi.

Ekm

Ekim Ayı Değerler Eğitimi kapsamında ayın değeri' Temizlik ve Sağlık' panoda yerini aldı.Ekim Ayının En Temiz Sınıfı 6 A sınıfı seçildi.

Ekm

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında öğrencilerimiz şiirler okudu ve şehitlerimizi andılar.

Ekm

OKULUMUZDA İLKÖĞRETİM HAFTASI COŞKUYLA KUTLANDI.

Ekm

OKULUMUZ BİNASI VE BAHÇESİNDE YENİLİK BAŞLADIK.SINIFLAR,KORİDORLAR,ÖĞRETMENLERODASI VE İDARİ ODALARIN BOYASI VE BAKIMI YAPILDI.OKULUMUZ YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINA HAZIR.

OKULUMUZDA KARNE HEYECANI

Ekm

Kabalı Ortaokulu öğrencilerimize sene sonu eğlencesi ve 8. sınıf öğrencilerimize mezuniyet töreni düzenlendi.Törenin ardından döner ikramı yapıldı.

Ekm

Kabalı Ortaokulu 8. sınıf öğrencilerimiz sınıf rehber öğretmenleri ve okul müdürü eşliğinde ilçedeki çeşitli liseleri gezdiler.