SAMSUN / VEZİRKÖPRÜ - Kabalı Ortaokulu

Nis

Okulumuza Ait Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Eylem Planı

Sevgili Öğrencilerimiz!

Tüm ülkemiz, binlerce yıllık tarihimizden aldığımız ilhamla Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlamalarını, şanımıza yakışır şekilde gururla kutlamaya devam ediyor.

Bu kapsamda, 30 Ekim Pazartesi günü güzel ülkemizin #TürkiyeYüzyılı’ndaki teminatı olan siz çocuklarımız için okullarımızı bütün kademelerde bir gün tatil ediyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, sizlere sunduğu bu . Yıl armağanı için teşekkürlerimi sunarım.

Bugün sizlerden tek isteğim, bu güzel Cumhuriyetimizin . Yılı coşkusunu daha da fazla ve içtenlikle yaşamanız.

Yarın ise, Türkiye Yüzyılı'nın ilk sabahında aileniz ve sevdiklerinizle beraber uzunca bir zaman geçirerek, sizlere armağan ve emanet edilen bu şanlı Cumhuriyetin değerini ve önemini onlardan bir daha dinlemenizi istiyorum.

Yusuf TEKİN Milli Eğitim Bakanı

#CumhuriyetimizinYüzüncüYılıKutluOlsun

2023 - İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı
Sınav Giriş Bilgisi için Lİnki Tıklayın.

Tem

2023 ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ TERCİH VE YERLEŞTİRME KILAVUZU YAYIMLANDI. Millî Eğitim Bakanlığınca, 2023 Ortaöğretime Geçiş Tercih ve Yerleştirme Kılavuzu yayımlandı. Buna göre Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında yapılacak ortaöğretim kurumları tercih süreci 3-19 Temmuz tarihleri arasında yapılabilecek.
2023 LGS TERCİH KILAVUZU İÇİN TIKLAYINIZ.

Başvuru ve Uygulama Kılavuzu İçin Tıklayınız.

Nis

Kabalı Ortaokulu Değerler Kulübü ‘Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum Proje’ kapsamında okulumuzda depremzede kardeş okulumuz yararına düzenlenmesi planlanan kermesimize davetlisiniz. Katılımlarınız bizleri onurlandıracaktır.

SAYIN VELİLERİMİZ;

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KABALI ORTAOKULU 2. DÖNEM 1. VELİ TOPLANTIMIZ 15.03.2023 ÇARŞAMBA GÜNÜ SAAT 15.00'TE SINIFLARIMIZDA YAPILACAKTIR.

KATILIMLARINIZI RİCA EDERİZ.

• 5/A SINIF ÖĞRETMENİ
    • 6/A SINIF ÖĞRETMENİ
    • 7/A SINIF ÖĞRETMENİ
    • 8/A SINIF ÖĞRETMENİ

Ekm

Milli Eğitim Bakanlığı Okul Aile Birliği Yönetmeliği'nin 7-(1) Maddesine göre okul yöneticileri, öğretmenler ve veliler Okul Aile Birliğinin tabiî üyesidir. Okul Aile Birliğimizin yıllık Olağan Genel Kurul toplantısı 28 Ekim 2022 Cuma günü saat 14.00'de aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere okulumuz yemekhanesinde yapılacaktır.

2022-2023 EĞİTİM – ÖĞRETİM YILI

KABALI ORTAOKULU

OKUL – AİLE BİRLİĞİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI

Sayın Velimiz;

Okul - Aile arasındaki bütünleşmenin gerçekleşmesinde, veli ve okul arasındaki iletişimin güçlenmesinde ve eğitim öğretimi geliştirici faaliyetlerin desteklenmesinde büyük önem taşıyan, Okul-Aile Birliği Genel Kurul Toplantımıza tüm velilerimizin katılımını bekleriz.

GÜNDEM :

1- Toplantı katılım evrakının imzalanması ve açılış.

2- Saygı duruşu ve İstiklal Marşı.

3- Divan Kurulu seçimi. ( Bir Başkan ve İki Yazman)

4- Okul Müdürünün konuşması.

5- Okul Aile Birliği Başkanının Seçimi

6- 2021-2022 Öğretim yılı Faaliyet ve Denetleme Kurulu Raporlarının Okunması ve ibrası

7- 2022/2023 Öğretim yılı Tahmini Bütçesinin görüşülmesi.

8-Yönetim Kurulu üyelerinin seçimi. (5 asıl, 5 yedek üye)

9- Denetim Kurulu üyelerinin seçimi. (1 asıl, 1 yedek üye)

10- İhtiyaçların giderilmesine yönelik Yönetim Kurulunun yetkilendirilmesi,

11- Okulumuzun eğitim ve öğretim kalitesini yükseltmeye ilişkin öneri, dilek ve temenniler

12- Kapanış

2022 2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 8. SINIFLAR İL GENELİ SINAV TAKVİMİ DUYURUSU

Ekm

Okulumuzda Ocak ayında işlenecek değerimiz 'Merhamet'tir.

Ekm

Okulumuzda Aralık ayında işlenecek değerimiz 'İyilik ve Hoşgörü'dür.

Ekm

Okulumuzda Kasım ayında işlenecek değerimiz 'Sevgi ve Saygı'dır.

Ekm

Okulumuzda Ekim ayında işlenecek değer 'Hijyen ve Sağlık'tır.